Entä humanoidit?

Eikö Kuha. koskaan soita lempikappalettasi keikoilla? Pitäisikö Kuha.:n keikkailla muuallakin kuin Helsingissä? Esitä hartaat toiveesi, jotta ne voidaan murskata yhtyeemme toimesta.

Valvoja: Kuha

Entä humanoidit?

ViestiKirjoittaja Jussi Kötys päivämäärä Ke Huhti 18, 2007 22:36

Kuha. on käsitellyt ansiokkaasti kappaleissaan sekä arkaluontoisia ja koskettaviakin aiheita, kuten kääpiöitä, että muin tavoin tärkeitä ajankohtaisaiheita, kuten kalifeita.

Oma harras toiveeni olisi, että Kuha. tarttuisi myös yhteen globaaliin, kutkuttavaan aiheeseen, joka viime vuosina on pöyristyksekseni kadonnut valtamediasta!

Aivan oikein: kyse on tietenkin humanoideista. Jatkumo Kuha.:n tuotantoon lienee päivänselvä. Onhan monia samankaltaisuuksia muun muassa humanoidien ja tohtorien - etenkin kirurgien - välillä, ja miksei myös humanoidien ja fakiirien välilläkin. Arabien ikivanha ja rikas kulttuuri on elänyt kulta-aikansa eittämättä humanoidien lempeän läsnäolon ohjaamana. Ja: Neuvostoliitto, kuulennot, Stalker -- humanoidit!

Arvelin, että nimenomaan tämän(kin) foorumin lukijoita voisi kiinnostaa salaperäinen, melko tuntematon klassikkojulkaisu vuodelta '95:
http://tekla.1g.fi/bulla_posse_-_isosyo ... ytelma.mp3
piirsin tussilla ruutuun allekijroituksen, mutta en tiedä näkyykö se teille muille
Jussi Kötys
 
Viestit: 4
Liittynyt: La Huhti 14, 2007 23:09
Paikkakunta: Korso

ViestiKirjoittaja Bon Fotoni päivämäärä To Huhti 19, 2007 14:32

Arvon Kötys,
Esitätte erinomaisen turhan toiveen.
Tuleva levy on puhtaasti tieteellinen julkaisu, eivätkä käsiteltävät aiheet siten voi sisältää niinkin heikosti dokumentoituja aiheita kuin humanoidit.

Mitä tuntemattomaan klassikkojulkaisuun tulee, on erinomainen asia että se on tuntematon ja lähes koko Kuha. on sitä mieltä että arvelitte väärin.
Käyttäjän avatar
Bon Fotoni
 
Viestit: 24
Liittynyt: Ti Loka 24, 2006 23:59
Paikkakunta: Arzamas-16


Palaa alueelle Toiveet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron