Tabulatuureja

Kysy tai kommentoi Kuha.:n sanoituksia.

Valvoja: Kuha

Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Arkkienkeli päivämäärä Ke Helmi 08, 2006 22:02

Tiedustelisin tällaista asiaa, että olisikohan tämän mainion pumpun tabeja tai nuotteja missään saatavavilla? Ja jos ei ole, niin onko suunnitelmissa niitä tuoda esille?
Elämä on raakaa ja ratsuväki julmaa.
Käyttäjän avatar
Arkkienkeli
 
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 21:41
Paikkakunta: Uurainen

ViestiKirjoittaja subhunam päivämäärä Ke Helmi 08, 2006 22:12

Hah, nythän on hyvä alkaa vääntämään uudesta tekijäoikeuslaista. Mikäs lieneekään Kuha.n kanta tähän?
Olisi kyllä ihan oman topikin paikka kaikkine vääntöineen.

Mutta asiaa, aikoinaan tuli tuota Kalifia spottailtua bassolla, ei tosin kokonaan. Pitänee yrittää hoitaa homma loppuun asti ja värkätä jonkuntyylinen midi. Kitara- ja koskarisoinnut kaikkine käännöksineen ja muine kvanttifysiikkaan pohjautuvine lainalaiksuuksineen ylittää jo oman käsityskykyni ja sävelkorvani mutta nuo bassolinjat voisivat olla realistinen tavoite. Kiitos Pekkala-Pekkalan päällekäyvän bassosaundin.
Palanen asiaan, ellei jostain pöllähä esiin "teh offikiel songbookia."

EDIT: ja kaikki tämä siis vain Kuha.n (tulevalla?) suostumuksella. Njäh, ettepä päässee nälvimään.
Tämänhetkinen ikuisuuskysymys.
Käyttäjän avatar
subhunam
 
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 21:19
Paikkakunta: Gulu

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä Ke Helmi 08, 2006 22:22

Hyvät herrat,
tabulatuureja ei ole. Midejä on, koska valtaosa kappaleista on sävelletty legendaarisella Orchestrator Plus -sekvensseriohjelmalla. En ole kovin vakuuttunut siitä, että alkuperäisiä midejä kannattaisi jaella, mutta pistetäänpäs korvan taakse josko joitain nuotteja päästettäisiin vapauteen.

Olisiko jollain jotain erityistä kappaletta, jota olisi pakko päästä näpelöimään?

Lähes Teidän,
Juha Kuha
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja subhunam päivämäärä Ke Helmi 08, 2006 22:47

Juha Kuha kirjoitti:Olisiko jollain jotain erityistä kappaletta, jota olisi pakko päästä näpelöimään?


Noh, nyt kun kysyit, niin omasta puolestani tuo edellämainittu Kalifi kaikessa kokonaisuudessaan tai palasina tyydyttäisi omat nuotinnoshimoni. Enempää en kehtaa vaatia, mutta kaikki liikenevä käy.
Tämänhetkinen ikuisuuskysymys.
Käyttäjän avatar
subhunam
 
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 21:19
Paikkakunta: Gulu

ViestiKirjoittaja Arkkienkeli päivämäärä Ke Helmi 08, 2006 23:31

Jeppistä, tuo Kalifi olisi oikea märkä uni. Toinen olisi kanssa Tohtori Krabolan Telekineettinen Testilaboratorio.
Elämä on raakaa ja ratsuväki julmaa.
Käyttäjän avatar
Arkkienkeli
 
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Helmi 08, 2006 21:41
Paikkakunta: Uurainen

ViestiKirjoittaja Ignatius päivämäärä To Helmi 09, 2006 12:57

Ahh, oih, voih ja kaikki muut runokliseet sentään! "Nenä" olisi oikein oiva soitella, jos jostain saisi kartan sen syövereihin. Tuppaan aina jäämään kiinni omiin karvoihini kaivellessa.

Mikä on Kuha.:n kanta mölötyksienne livenä esittämiseen ehkä hieman alkuperäistä poikkeavassa muodossa? Ilahdutteko coverversioista, etenkin jos itse pääsette niihin käsiksi? "Death metal" versioita voisi parista biisistänne vääntää omaksi iloksi (teidän riesaksi?)
Käyttäjän avatar
Ignatius
 
Viestit: 14
Liittynyt: To Helmi 09, 2006 12:20
Paikkakunta: Tikkakoski

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä To Helmi 09, 2006 13:15

Ignatius kirjoitti:Mikä on Kuha.:n kanta mölötyksienne livenä esittämiseen ehkä hieman alkuperäistä poikkeavassa muodossa? Ilahdutteko coverversioista, etenkin jos itse pääsette niihin käsiksi? "Death metal" versioita voisi parista biisistänne vääntää omaksi iloksi (teidän riesaksi?)


Kuha. olisi a) mielissään ns. kunniasta ja b) huolissaan cover-yhtyeen mielenterveydestä.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja uttra päivämäärä To Helmi 09, 2006 15:13

Minä jo tuossa toisessa, urkuja koskevassa topicissa äskettäin vihjailin ja toivoin jonkinlaisen Kuha.-songbookin suuntaan. Onko tämä mahdoton ajatus? Ottakaa huomioon että paljon teitä tuntemattomammatkin artistit ovat moisia tekeleitä julkaisseet että kai niitä joku ostaa.
Utare!
Käyttäjän avatar
uttra
 
Viestit: 40
Liittynyt: La Helmi 04, 2006 13:05
Paikkakunta: Ovlu

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä Su Helmi 12, 2006 11:03

Arvon nuottimaanikot,
Kuhakonsernin johtoryhmä piti lauantaina 11.2. klo 11.38 hätäkokouksen ja tuli siihen tulokseen, että aivan lähitulevaisuudessa nuottien julkaisu Kuha.:n ns. musiloinnin ja hutiloinnin välimuodosta ei tule onnistumaan. Tärkein syy tähän takaiskuun on Radio Bronsonilla havaittu FM-tauti (lat. Fonicus Mental).

Kuha. oli juuri sopinut rahoitusjärjestelyistä, joiden avulla Radio Bronson olisi kustannettu Laosiin kolmeksi kuukaudeksi hiljentymään ja notatoimaan Kuha.:n tuotantoa, mutta viikkoa ennen lähtöpäivää Radion päässä alkoi soida eräs Suomen energisimmistä radiokanavista. "Eihän tällaisissa olosuhteissa voi kukaan itseään säveltäjäksi kutsuva toimia", Radio kommentoi tapahtunutta kaiuttomasta huoneesta Otaniemestä.

Kuha. pahoittelee nostattamiaan turhia toiveita ja toivoo Radion pikaista paranemista. "Aamushow:t ovat pahimpia", Radio itkee, kun laboratoriotyöntekijä sulkee kaiuttoman huoneen panssarioven takanamme.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja uttra päivämäärä Su Helmi 12, 2006 11:13

Mitenkäpäs jos tekin hyödyntäisitte tätä CMX-yhtyeen lanseeraamaa konseptia jossa yhtyeenne musiikillista lahjakkuutta omaavat "fanit" eli "ihailijat" väsäisivät omia mukaelmiaan kappaleistanne?
Utare!
Käyttäjän avatar
uttra
 
Viestit: 40
Liittynyt: La Helmi 04, 2006 13:05
Paikkakunta: Ovlu

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä Su Helmi 12, 2006 11:27

Sehän on parahultainen ajatus. Tuemme teitä henkisesti kaikissa tämänsuuntaisissa hankkeissa ja ehkä muissakin. Arvon "fanit" ja "ihailijat", antakaa palaa!
You can't write a chord ugly enough to say what you want sometimes, so you have to rely on a giraffe filled with whipped cream.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä Ma Joulu 03, 2007 20:25

Saa nähdä leikinkö itseäni taitavampaa, mutta otin työn alle Kalifin tabittamisen Guitar Pro-ohjelmalla. Ongelmana on vain se, että tahtilajeista ei tahdo saada selkoa. Haluaisiko joku minua viisaampi kertoa, mitä tahtilajeja ja tempoja kappaleessa esiintyy ja milloin? Helpottaisi urakkaa huomattavasti. Tunnin olen vääntänyt, ja kahdeksan tahtia on valmis tahtilajissa 9/8, ja rummut tuottavat ongelmia. Joten ne ''oikeat'' tahtilajit helpottaisivat melkoisen paljon.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä To Joulu 06, 2007 12:40

Arvon Kalastaja,

Olet ottanut kunnioitettavan urakan hoitaaksesi. En tiedä olisiko minusta samaan. Kaikkien osien ja osien osien tahtilajien luettelu ei käy aivan käden käänteessä, mutta Neptunuksenkuja 13 muistaakseni menee alusta loppuun 7/8. Oletan että aloitit siitä? Tohtori Flang ampuu ohi on 23/8 (tai 5/8 ja joka neljäs tahti 8/8), ja kolmas osa Kaukaisen idän salaseurat 13/4 (tai vuorotahdein 7/4 ja 6/4). Rotanviiksinen peipingiläinen menee seitsemään. Toivottavasti tämä auttaa alkuun.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä Pe Maalis 14, 2008 21:29

Kiitoksia, auttoivat todella. Puoliaktiivisesti olen tuota nyt tehnyt. Hitaasti mutta varmasti etenee kun muitakin kiireitä on eikä aina jaksa tai huvita, mutta ''Kaukaisen Idän salaseurat'' sain tänään valmiiksi, ja rotanviiksistä peipingiläistä olisi tarkoitus aloitella. Jos ketään kiinnostaa antaa palautetta, tabulatuurista tehty wav-tiedosto olisi kuunneltavissa täältä.

Kuulostaa hieman oudolta johtuen varmaankin siitä, että tuo on alunperin midi ja käyttämäni ohjelma sai sen kuulostamaan entistäkin häiriintyneemmältä. Täydelliseksi en tuota väitä ja joitain outouksia sinne jäi(jotkut äänet jäävät kaikumaan, johtuu laitteista mutta gp5-tiedosto kuulostaa huomattavasti paremmalta kuten myös WMPn toistama midi), mutta vähintäänkin suuntaa-antava se on ja mielestäni jopa tunnistettava. Arvostaisin palautetta muodossa tai toisessa. Ja loppuun asti tuon aion tehdä vaikka väkisin kun kerran aloitin, takarajaksi voisi asettaa vaikkapa 1.6.2010. Ja tabulatuuri tulee jakoon sitten kun se on valmis.

Kiitos ja hyvää jatkoa.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä La Maalis 15, 2008 11:06

Ehdottomasti tunnistettava ja huomattavasti enemmän kuin suuntaa-antava! Kunniottava hatun nosto. [Nostaa hattua.] Suuret linjat kuulostivat kertakuulemalta olevan varsin kohdallaan.

Mahdankohan muistaa oikein, että koko kappaleen aloittava kiippaririffi lähtisi tritonuksella (kaksi ensimmäistä kiippari-iskua alimmasta ylimpään f-h-f, f#-h-f) ? Ehkä Radio Bronson tai Ahmed Ahmed Ahonen voivat vahvistaa tai kumota luuloni. Ja pieni rytminen asia samaisesta Neptunuksenkujasta: kitarariffissä, joka alkaa n. kohdassa 0.21, jälkimmäinen fraasi tulee nyt kokonaisuudessaan yhden kahdeksasosan liian aikaisin.

Kaiken kaikkiaan hienoa työtä, Kalastaja!

kunniottavin terveisin Jeesus.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä La Maalis 15, 2008 16:58

Kiitos kovasti palautteesta ja neuvoista, Jeesus.

Kitarariffi lähtee nyt ajallaan, mutta koskettimille en tehnyt mitään. Saattaa hyvinkin olla, että soinnussa kuuluisi olla tritonus pohjalla, mutta omaan korvaani se kuulosti ohjelmasta soitettuna niin hirvittävältä että taidan jättää sen nykyiseen tilaansa. Intervallien tunnistaminen korvakuulolta ei ikinä ole ollut kovin helppoa allekirjoittaneelle, mistä saattaa aiheutua vastaavia virheitä pitkin kappaletta. Voisinpa ruveta työstämään rotanviiksistä peipingiläistä.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä Pe Heinä 11, 2008 21:19

Noniin, taas olisi uutta päivitystä saatavilla projektini suunnalta. Viimeisin valmistunut osa on Pässivuoren fakiiri, ja olen melko tyytyväinen työni tuloksiin. Kehtaisin väittää tätä edelleen tunnistettavaksi, mikä onkin tärkeintä jos tätä mielii omalla porukallaan soitella.

Paikoitellen kuulostaa hieman oudolta edellisessä viestissä mainituista syistä - muunsin midin mp3-tiedostoksi, ja käyttämäni ohjelman takia jotkin äänet jäävät kaikumaan, mikä ''puurouttaa'' kokonaisuuden hetkellisesti. Sen ei kuitenkaan pitäisi haitata paljoa, itse ainakin erotan kaiken tarpeellisen. Pässivuoren fakiirin ''sirkusmusiikissa'' huilut jäävät kaikumaan yllättävän pitkäksi aikaa tuon kyseisen osan päättymisen jälkeen. Tämä ei ole tarkotus, eikä näin käy kappaletta soitettaessa Guitar Pro-ohjelmalla, tai kuunneltaessa midiä. Selitykset sikseen, tässä on itse tiedosto: Kalifi Myy Mustaa Valoa - osat 01-07. Valitettavasti tätä ei ilmeisesti ole mahdollista kelata, joten tästä eteenpäin lähetän nämä ''väliraportit'' toisena tiedostona.

Sain vihdoin käsiini myös Kuhan uusimman levyn Tieteen Puolesta - Filtiota Vastaan, ja sen kansilehtiä selatessani paljastui, että kappaleen aloittava kosketinriffi todellakin sisältää tritonuksen. Pahoitteluni herra Vipuselle että kehtasin kyseenalaistaa, olisi pitänyt uskoa heti. Kyseiset paholaissoinnut löytyvät nyt tästäkin.

Kalastaja kiittää, palaute olisi enemmän kuin tervetullutta.

15.7.2008 kysymys: Mahdanko olla oikeassa väittäessäni, että Malaijilainen merirosvo kulkee tahtilajissa 17/8?
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä La Heinä 19, 2008 11:10

Hienoa työtä, Kalastaja. Suuret linjat ovat hyvinkin tunnistettavissa. Suuri hatunnosto!

Ja joo, merirosvo on tosiaan 17/8.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä Ti Heinä 14, 2009 22:20

Vuosi on jo ehtinyt vierähtää viime väliraportista, mutta Kalastaja se yhä kalastaa. Säännöllisen epäsäännöllisesti olen Kalifia nuotteina tietokoneen uumeniin tallentanut, tämä projekti on kaikkea muuta kuin kuollut! Halusin vain tämän ilmoittaa, etteivät instrumenttejaan jo sormet odotuksesta syyhyten hypistelevät kuhafiilit vaivu synkkyyteen ja epätoivoon. Tällä hetkellä työn alla on osa 13.Kalifin Salakammio. Näytekappaletta midin muodossa ei tähän hätään ole saatavilla, mutta loppusuora ja häämöttää! Pysykää valppaina arvon ystävät.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä Ke Elo 12, 2009 9:38

Ohhoh!
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

Seuraava

Palaa alueelle Sanoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron