Kuhakeisarin palatsissa

Onko uudella levyllä liikaa middle-kiertoa? Anna palautetta levyistä.

Valvoja: Kuha

Kuhakeisarin palatsissa

ViestiKirjoittaja hilikus päivämäärä Ti Huhti 10, 2007 22:55

Onko asioiden laita tosiaan niin, että ko. levyä ei löydy enää edes arvon Kuha.-ensemblen jäsenten kellarin/autotallin/ullakon/levytysstudion (olipas siinä genetiiviä kerrakseen) nurkista? Jos näin ei kuitenkaan olekaan, millähän keinoin voisin tämän mitä luultavimmin tajunnanräjäyttävän albumin käsiini saada?
Zwischen zwei Zwetschgenzweigen sitzen zwei schwalben und zwitschern.
Käyttäjän avatar
hilikus
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Maalis 20, 2007 22:37
Paikkakunta: Helsinki, Suomi, Maa, Linnunrata

ViestiKirjoittaja Bon Fotoni päivämäärä Ke Huhti 11, 2007 10:35

Arvon hilikus,

Kyseinen levy on loppu. Niin loppu että sitä ei ole edes kaikilla yhtyeen jäsenillä, nurkista tai nurkkien väleistä puhumattakaan.

Tilanteen ollessa näinkin valitettava suositeltavin tapa päästä "nauttimaan" albumista on bongata henkilö, jolla kyseinen levy on ja muodostaa ns. kimppakuuntelusessio. Kimppakuuntelu lieventää myöskin mahdollisia haittavaikutuksia, kuten vähentää myrkytysoireita, ja on siksi suositeltava tapa "nauttia" myös muista yhtyeen albumeista.
Käyttäjän avatar
Bon Fotoni
 
Viestit: 24
Liittynyt: Ti Loka 24, 2006 23:59
Paikkakunta: Arzamas-16

ViestiKirjoittaja Standardimallinukke päivämäärä Ma Heinä 23, 2007 23:32

Mutta rakkaat Kuha.-yhtyeen ystävät, syytä ei ole ollenkaan vaipua epätoivoon! Kuhakeisarin palatsissa, tuo erittäin kultivoitunut ja mainio repäisy suoraan kalastustieteen historiasta, löytyy Helsingin sydämestä, Puistolan kirjastosta! Kyseistä lättyä paistetaan myös Tikkurilan kirjastossa, joten kymmenien tuhansien Kuha.-orkesterin villien kannattajien joukkorynnistys Vantaalle lienee vain ajan kysymys. Kyseinen nimike taitaakin olla pääkaupunkiseudun ainoa, joka käyttää asiasanojaan ilmaisuja " Paska Jooseppi kieltäytyy lapiohommista (Bulimia nervosa)", " Astuba Nastur ja kauhun hyytelö" sekä "Päässä huutaa paavi". Varsin omalaatuista, varsin.

SMN kiittää vilpittömästi huomiostanne
Standardimallinukke
 
Viestit: 1
Liittynyt: To Kesä 21, 2007 10:06

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä To Heinä 26, 2007 9:27

Kuha. kiittää Vantaan kirjastolaitoksen metatietojen vuotamisesta internetiin.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja buhaa päivämäärä Pe Syys 21, 2007 23:19

Albumin mitättömän luonnossa esiintymisen johdosta uskaltaisin ehdottaa, että mikäli Kuha.-ryhmittymä sen hyväksyy, levyn omistavat tai siihen muuten käsiksi pääsevät eristäisivät sen mp3-muotoon ja asettaisivat kaikkien kiinnostuneiden saataville. Tästä hyötyisivät sekä yhtye, joka saisi ilmaista mainosta, että vähemmän onnekkaat fanit, jotka viimeinkin pääsisivät perehtymään kiinalaiseen kumipumppuun tai natsiratsiaan.

Tämä olettaen, ettei yhtye häpeä aikaisempia tuotoksiaan, ja kenties jopa pyri tahallisesti peittelemään niitä tällä tarjonnan puutteella.

Max W. Boltzmann
Aficionado
buhaa
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Syys 18, 2007 20:50

ViestiKirjoittaja sim0n päivämäärä La Syys 22, 2007 10:14

Saanen ehdottaa myös toisenlaista ratkaisumallia. Koska kyseessä on ilmiselvästi populaarimusiikin kulta-aikoina ilmestynyt klassikkolevy, voisiko millään muotoa olla mahdollista tehdä levystä uusi, ns. re-masteroitu painos? Tämä tyydyttäisi varmasti Kuha.-fanien toiveet ympäri maailmaa. Samalla se kannustaisi muita, pop-musiikista tietämättömiä, nuoria ja vanhoja, tutustumaan erään aikansa vaikutusvaltaisimman yhtyeen nuoruuteen. Kiitän.

-Jari Sarasvuo
"Rock ei ehkä pelasta maailmaa, mutta saa aikaan sopivissa määrin mielenterveysongelmia." -Juha Kuha
Käyttäjän avatar
sim0n
 
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 16:37
Paikkakunta: Paikkakaupunki, itse asiassa. Hmh.

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä Ma Syys 24, 2007 8:12

Arvon ihmiset,
itse olen ollut siinä käsityksessä, että Kuhakeisarin palatsissa on ollut jo pitkään saatavilla internetin takapihoilta. Noin kolme vuotta sitten ainakin eräs amerikkalaisherra kertoi kuunnelleensa levyä tälla modernilla ja suurlevy-yhtiöiden verenpainetta nostattavalla tavalla. Toki on valitettavaa, että ainoastaan yksi amerikkalainen (ja hän ei ollut muistaakseni edes presidentti) on kuunnellut tätä maailmanparannuslevyä.

Lisäpainoksesta voisin sanoa sen verran, että mikäli joku haluaa lahjoittaa muutaman tuhat euroa tämän kulttuurituotteen uudelleen masterointiin ja painamiseen, meihin saa olla yhteydessä.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä Ma Syys 24, 2007 8:20

Parahimmat sim0n ja buhaa,

Ehdotuksenne ovat oivallisia. Niitä on aika ajoin pyöritelty myös yhtyeen kesken. Tällä hetkellä Kuhakonsernin rahatilanne on kuitenkin jokseenkin katastrofaalinen.

Tuotantopäällikkö Moukari Monosen laskelmien mukaan joudumme tiedelevyn kustannusten kattamiseksi syömään kaurapuuroa aamiaiseksi, lounaaksi ja iltapalaksi seuraavat kaksikymmentäseitsemän vuotta, "ja sekin tulee liian kalliiksi, saatanan ahmatit!" (Kuten ehkä tiedätte, kun kuluttaja maksaa Kuha.-levystä 20 euroa, Kuha. on subventoinut hintaa noin 40 eurolla. Tärkeintähän on, että levy-yhtiö pääsee omilleen.)

Ts. ilahdumme, jos ulkopuolinen taho haluaa ottaa vastatakseen uuden remasteroidun julkaisun kustannuksista, jolloin tervehdimme sitä mitä suurimmalla ilolla, mutta me emme siihen tällä hetkellä pysty.

Mitä tulee mp3-versioiden vapaaseen jakamiseen, ehdotus on sikäli edellistä toteuttamiskelpoisempi, että se ei olisi suoraan pois mm. Juha Kuhan lasten kaurapuurorahoista. Tuotantotiimimme johto voisi harkintakierroksen jälkeen harkita ottavansa uudet harkintamahdollisuudet jälleen lisäharkittaviksi ja harkinnan jälkeen ehkä perustaa työryhmän asiaa harkitsemaan.

Ystävällisin terveisin
Jeesus Vipunen
toimitusjohtaja
Kuhakonserni Ltd.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04


Palaa alueelle Levyt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron