Lama-aika

Onko Kuha. myynyt itsensä? Pitäisikö yhtyeen viimein ymmärtää lopettaa? Vai onko Kuha. kenties parasta mitä Suomen musiikkiteollisuudelle on tapahtunut sitten Eppu Normaalin?

Valvoja: Kuha

Lama-aika

ViestiKirjoittaja uttra päivämäärä To Helmi 16, 2006 22:20

Alkuinnostuksen jälkeen Kuha.-foorumin aktiivisuus tuntuu romahtaneen dramaattisesti. Ovatko Kuha.:n muusikot kansan mielestä vieläkin liian vaikeasti lähestyttäviä? Eikö Kuha.:sta yksinkertaisesti riitä puhuttavaa? Entäpä mitä tulisi tehdä alkuhuuman tason palauttamiseksi? Järjestäkää kilpailuja?
Utare!
Käyttäjän avatar
uttra
 
Viestit: 40
Liittynyt: La Helmi 04, 2006 13:05
Paikkakunta: Ovlu

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä Pe Helmi 17, 2006 8:54

Kuha. on selvästi ns. trendiyhtye, josta ihmiset (ja muut fanit) jaksavat kiinnostua vain hetken. Tietysti siinä mielessä Kuha. on uniikki, että ns. fanit jaksoivat olla heistä kiinnostuneita ainoastaan viikon tai kaksi. Yleensä tämän tyyppiset tähdenlennot kestävät edes kesähitin verran (vrt. Teuvo Loman).
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja sim0n päivämäärä Pe Helmi 17, 2006 11:08

Epäilen tämän vallitsevan hiljaisuuden johtuvan kolmesta mahdollisesta syystä.

1. Tämä on Kuha.:n salajuoni, jossa oikeiden ihmisten palstalle lähettämät viestit poistetaan välittömästi, luoden jonkinlaisen illusion siitä, että Kuha. on ns. epätrendikäs. Tämän tarkoituksena on tietenkin luoda Kuha.:lle mainetta "perinteisenä" tai "klassisena" tai jopa "legendaarisena".

2. Kuha. on jotain käsityskykymme ylittävää. Filosofi Ludwig Wittgenstein sanoi ensimmäisessä päätyössään Tractatus logico philosophicus, että "siitä mistä ei voi puhua, on vaiettava". Tämä nostradamusmainen lausahdus tarkoitti tietysti Kuha.:a ja muita kyllin transendentteja asioita, joita käsityskykymme ei voi noin vain nielaista. Eli niistä on turha esittää väitteitä tai lauselmia, koska mitään mielekästä tästä puhumisesta ei voi saada irti.

3. On yleisesti tiedossa, että Kuha. on erittäin suosittu "yhtye" urheilufanaatikoiden (erityismaininnan saanevat Kuhastus ja paini) keskuudessa. Tästä voi yksinkertaisinkin ihminen johtaa jatkopäätelmän, että näin Olympialaisten aikaan näillä Kuha.:n "faneilla" ei ole aikaa hömpötellä cyberavaruudessa, kun voi ilman tunnontuskia istahtaa ylösalaisen olutkorin päälle katsomaan kisoja.

Päätän tähän vaatimattoman analyysini Kuha.:n valtakunnan tilasta.
"Rock ei ehkä pelasta maailmaa, mutta saa aikaan sopivissa määrin mielenterveysongelmia." -Juha Kuha
Käyttäjän avatar
sim0n
 
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 16:37
Paikkakunta: Paikkakaupunki, itse asiassa. Hmh.

ViestiKirjoittaja corba päivämäärä La Helmi 18, 2006 11:20

Itse yhdyn Juha Kuhaan, tämä foorumi seuraa Kuha. itsensä jalan jälkiä olemalla niin sanottu "yhden hitin ihme". Hitti tässä tapauksessa viittaa Muuttolintuun...
malleus incus stapes cunnilingus
corba
 
Viestit: 21
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 14:06
Paikkakunta: Kuhakeisarin Palatsi


Palaa alueelle Palaute

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron