Juliet Jones Kuha.:n salainen projekti?

Kysy, joku vastaa - jos vastaa.

Valvoja: Kuha

Juliet Jones Kuha.:n salainen projekti?

ViestiKirjoittaja corba päivämäärä Pe Maalis 17, 2006 21:00

Tänään levykaupassa löysin hyllystä Kuha.:n kohdalta niiden 3 levyn välistä myös mystisen Juliet Jones:n levyn! Mitä tämä nyt tarkoittaa? Onko Juliet Jones Kuha. salainen sivuprojekti?

Suuren ihmetyksen vallassa rupesin tutkimaan asiaa, otin levy-yhtiön nimen ylös ja etsin löysin, että sellainen yhtyä tosiaan olemassa http://julietjones.poko.fi. Levyn kansi ei kylläkään ollut noiden levyjen näköinen, oisiko mahdollisesti ollut yhtyeen edeltäjän levy, http://www.poko.fi/cgi-bin/show.pl?action=show&page=artists_db&num=27. Vai yrittääkö Kuha. pilata Juliet Jones:n maineen, ja julkaisee levyjään niiden nimellä? Vai yrittääkö Kuha. huijata minua, ja salaa laittaa muiden yhtyeiden levyjä omalle kohdalle, jotta fanit vahingossa ostaisivat vääriä levyjä? Minä vaadin selityksen!

Tuohtunut "musiikin" kuuntelija.
malleus incus stapes cunnilingus
corba
 
Viestit: 21
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 14:06
Paikkakunta: Kuhakeisarin Palatsi

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä La Maalis 18, 2006 9:49

Veikkaan, että kyseessä on ns. uuden aallon "product placement", jossa kauppias sijoittaa tuotteensa kauppaan mielivaltaisesti. Ideana on se, että näin jotain tiettyä levyä hakeva kuluttaja, joutuu väistämättä hänelle tuntemattomien levyjen mainostukselle alttiiksi.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki


Palaa alueelle Kysy Kuha.:lta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron