Jälleen huolestuttava Kuha.-kirjoitus

Kysy, joku vastaa - jos vastaa.

Valvoja: Kuha

Jälleen huolestuttava Kuha.-kirjoitus

ViestiKirjoittaja jarnohihihi päivämäärä Ke Kesä 20, 2007 10:18

Sanomalehti Keskisuomalainen on julkaissut tänään (20.6.) erittäin hyvästä syystä mielipidekirjoituksen, jonka otsikko "kuuluu" Lopetetaan kuhien rosvopyynti Jyväskylän seudun järvistä

Kirjoitus on faktatietoa pullollaan ja kanssaihmisten huolenaiheista saa olla ylpeä. Muutama, ehkä jopa kaksi, hyvin suoraa lainausta kirjoituksesta:

Nykyisenkaltainen kalastuskäyttäytyminen johtaa helposti tilanteeseen, jossa vain harvat kuhat ehtivät saavuttaa sukukypsyyttään.

"Kuhan lakisääteinen alamitta on 37 cm, mutta se voi olla kalastusalueen päätöksellä enemmänkin. Jokainen uistelu- ja verkkomies voisikin tehdä juhannuslupauksen ja nostaa henkilökohtaisen alamitan esimerkiksi 45 senttiin. Tällöin antaisimme kuhalle mahdollisuuden edes kerran jatkaa sukuaan", toteaa edelleen kirjoituksen tehnyt Anssi Eloranta (selitys lainausmerkkien käyttöön kursiivien sijaan löytyy viestin lopusta)

Miten Kuha. suhtautuu tähän uhkaavaan tilanteeseen, josta vain muutamat näyttävät lopulta olevan todella huolissaan? Onko Kuha.:n jäsenistössä yhtään sukukypsää yksilöä? Kuinka huolissaan meidän tulee olla esimerkiksi niin sanotuista loppuunpalamisista? Mielipidekirjoituksessa todettiin, että pienetkin kuhat ovat kuulemma hyviä paistettuina.

Olette kai lähes kaikki lähes sitä mieltä, että nämä verkkopiraatit pitää panna aisoihin?

----

edit: tämä teidän fooruminne pelleilee kursiivieni kanssa. mutta sirkus on lystikäs paikka.
jarnohihihi
 
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 15:11

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä Pe Kesä 22, 2007 10:12

Kuhakonserni suhtautuu kaikkien työntekijöidensä loppuunpalamisriskiin erittäin vakavasti. Kuten studioblogistamme käy ilmi, laulaja Juha Kuha on hiljattain päästetty metelilomalle lepuuttamaan hermojaan, jotka ovat kärsineet liiasta hiljaisuudesta. Tulemme myös vastaisuudessa kantamaan jokaisesta työntekijästämme erityistä huolta ja vastuuta, niin ihmisistä, taiteilijoista kuin kaloistakin, myös alamittaisista.

Seuratkaa blogiamme.

http://kuha.tumblr.com

Kunnioittavasti,

Jeesus Vipunen
toimitusjohtaja
Kuhamusiikki Ay
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04


Palaa alueelle Kysy Kuha.:lta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron