Pekkala-Pekkala alamäessä?

Onko Juha Kuhasta tullut mielestäsi diiva suuren suosion myötä? Näitkö Bon Fotonin liikkuvan valoa nopeammin? Tänne keskustelua nykyisistä ja menneistä jäsenistä.

Valvoja: Kuha

Pekkala-Pekkala alamäessä?

ViestiKirjoittaja Lumihirvi päivämäärä To Maalis 30, 2006 19:40

Keskiviikkoisella keikalla nähty Pekkala-Pekkala aiheutti ihastusta mutta myös järkytystä yleisön keskuudessa. Mies oli kasvattanut lyhyessä ajassa paksun parran, josta uhkui alkoholismi. Onko miestä autettu mäessä? Keikan jälkeen todistin Pekkala-Pekkalan ostavan Pepsi Max juomaa. Odottiko takahuoneessa viinaksia laimennettavaksi? Miten Kuha. konsernina sekä bändinä aikoo auttaa miestä ylämäkeä kohti?
Lumihirvi
 
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 14:23
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä To Maalis 30, 2006 21:11

Kaikkien huolestuneiden rauhottamiseksi on todettava, että kyseinen Pekkalan Pepsi Max oli silkaa silmänlumetta. Basistin tiedetään salakuljettaneen takahuoneeseen varattuja alkoholijuomia Moukarin basarilaatikollisen verran kotiinsa eikä hän ole vastannut sen jälkeen puhelimeen.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä Pe Maalis 31, 2006 7:49

HAH! Haluan henkilökohtaisesti kiittää Lumihirveä hauskasta ja osuvasta ilmaisusta "paksu parta, josta uhkui alkoholismi". Olisinpa minä kirjoittanut tuon!
You can't write a chord ugly enough to say what you want sometimes, so you have to rely on a giraffe filled with whipped cream.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04


Palaa alueelle Jäsenet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron